Και όμως κινείται (Γαλιλαίος 1700+κάτι). Ναι, όντως κινείται (Πάπας 1900+κάτι). Είναι ο Καραπιάλης που ελίσσεται στη μεγάλη περιοχή και με ένα ξερό μονοκόμματο σουτ... (Δ. Καρμοίρης 1994). Κινούνται τα Γρεβενά και η Κοζάνη (Μάιος 1995). Κινείται όλο το trivial.gr εν όψει Doubles #2 (Απρίλιος τρέχοντος έτους).

Θα πάρουμε την Τροία (Μενέλαος). Εγώ παίρνω την Ελένη (Πάρις). Θα πάρουμε την Πόλη (Βενιζέλος 1900+λίγο). Θα πάρουμε το πρωτάθλημα (ΠΑΟ 1997-2003). Τι θα πάρετε; (γκαρσόνι στην πλατεία). Αφήστε με να πάρω αυτή τη 200ρα (blue``` τις προάλλες).

Εν οίδα ότι ουδέν οίδα (Σωκράτης π.Χ.). Οίδες το ταικνώ απαίναντη; (hobbit σήμερα).

Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση (Αϊνστάιν 1900+). Αν δεν θέλει η Τασία, καλή 'ν' κι η φαντασία (FlaminLips). Αν δεν έχεις φαντασία, υπάρχει και η Ασπασία (FlamingLips αργότερα).

Ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης (πολύ παλιά). Oλα είναι ατμός (Θρασύβουλας). Τα θέλω όλα στον ατμό (Πετρουλάκη 1995). LapisExCoelis, θα παίξεις στο Doubles#2; (fryni προημερών).

Ή ταν ή επί τας (Σπάρτη παλιά). Ή εγώ ή τα τανκς (Καραμανλής 1974). Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε (λαϊκή σοφία). Σπίτι σου ή σπίτι μου (λαϊκό άσμα). Ή όλα ή τίποτα (Καρβέλας). Ή την Τασία ή τη Ασπασία (o Tazz που τον κόλλησε ο FlamingLips). Ή τη λατρεία ή καμία (velzevoulis). Ή τώρα ή ποτέ (σκεφτήκαμε... και ανοίξαμε το βιβλίο ιστορίας του τρίβιαλ). Kαλό Πάσχα, παιδιά!


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ