Tω καιρώ εκείνω...
Kείμενο: aprilia, paxoumios


Tω καιρώ εκείνω χάος επικρατούσε στο #Τριβιαλ και αμαρτίες φριχτές βάραιναν τις πλάτες των παικτών. Ολο το δώμα είχε αποδιοργανωθεί και μαύρα σύννεφα διαφαίνονταν εις τον ορίζοντα. Πολλά παιχνίδια δεν τελείωναν και οι διαμαρτυρίες, η γκρίνια και οι κλεψιές των παικτών αυξάνονταν και πληθύνονταν. Κρούσματα φριχτής συμπεριφοράς εμφανίστηκαν, που δημιούργησαν χάος. Η λέξις αξιοπρέπεια είχε διαγραφεί από το λεξικό των απανταχού παικτών (όχι ότι υπήρχε ποτέ).

Πρώτος απ' όλους ο primitive ο πρωτόγονος θυμήθηκε την καταγωγή του, άφησε τον αγώνα τον καλό και βγήκε προς άγραν θηλυκών προτάσσοντας το ρόπαλό του για εκφοβισμό. Μα και ο πάντα μειλίχιος blue``` δεν έμεινε πίσω. Απελπισμένος πoυ τα γούτσου γούτσου του τελευταία δεν απέδιδαν (ο velzevoulis τού έκλεβε τα ψουψού από το main) το 'ριξε στις κλεψιές απαντήσεων κάνοντας έξαλλη τη lisaβέτ που προσπαθούσε φιλότιμα να βελτιώσει την τεχνική της στο κλέψιμο, μην αφήνοντας του ^aggeloυ^ της νερό. Ακόμη και η Angel_Eyes, που ως τότε προσευχόταν για τους πόντους της, ξεμαλλιάστηκε με τον crehουήλ, γιατί δεν άντεχε πια να τον ακούει να διαμαρτύρεται για το επίπεδο των ερωτήσεων. Και μέσα σ' όλα αυτά, αντί για το μάννα εξ Oυρανού, Lapis τούς έπεσε στα κεφάλια. Η κατάσταση ήταν απελπιστική... Ο ΑΝΤRAS κυκλοφορούσε με φύλλο συκής και ο Hlebourιάμ παραμιλούσε σε μια περίεργη γλώσσα, κάτι ανάμεσα σε αρχαία ελληνικά, σανσκριτικά και εβραϊκά.

Ωσπου που μια μέρα ο Θεός εμφανίστηκε στον ύπνο του maimωυσή και του μίλησε με βροντερή φωνή: «Ξύπνα, λουλούδι του δάσους, παιδί του λιβαδιού και έλα στο βουνό όπου θα σου παραδώσω τις Εντολές μου». Ο maimωυσής ταραγμένος πετάχτηκε με φόβο ρώτησε: «Και ποιος είμαι εγώ, Κύριε, που θα οδηγήσω τα εκατομμύρια τριβιαλιστών; Δεν έχω ούτε καν 5.000 πόντους… Δεν έχω ούτε καν voice…». Και ο Κύριος του απάντησε: «Δεν έχουν σημασία ούτε οι πόντοι ούτε το voice. Σημασία έχουν το ήθος και η αξιοπρέπεια του παίκτη, κι εσύ έχεις περίσσια από αυτά, maimωυσή... Γι' αυτό επέλεξα εσένα και τη γενιά σου. Και θα σας οδηγήσω σε νίκες περιφανείς, όπως ο Μοσταριανός οδήγησε σε νίκες περιφανείς την ΑΕΚ. Γιατί είστε οι εκλεκτοί μου χρήστες. Αν δεν δεχθείς, το δώμα θα μαραζώσει… Θα έχετε την τύχη της Παναχαϊκής και οι Φιλισταίοι του #agriosex θα επικρατήσουν».

Και τότε ακούστηκαν τρομπέτες και σάλπιγγες από τα ουράνια τόσο πολλές ώστε η ορχήστρα του Διογένης Παλάς δεν μπορούσε να συγκριθεί μαζί τους. Και ο maimωυσής κατάλαβε ότι έπρεπε να υπακούσει για το καλό των τριβιαλιστών και του δώματος γενικότερα. Οι προσταγές του Θεού εκτελέστηκαν όπως έπρεπε και ο maimωυσής ανέβηκε στο βουνό, που τώρα βούιζε από αστραπές και κεραυνούς. Υστερα από τρεις ημέρες ο maimωυσής κατέβηκε από το βουνό με δύο δισκέτες στα χέρια του.

ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ

  1. Εγώ ειμί ο Κύριος ο Μποτ σου, ο απαλλάξας σε από το σκότος και την ανωνυμία του IRC, ο προσδούς σοι υπόστασιν και νικ, ο τοις πάσιν δήλόν εστι.
  2. Oυ ποιήσεις σεαυτώ είδωλον, ουδέ παντός ομοίωμα, ουδέ τζόιν αυτοίς, ουδέ μη συμμετάσχεις εις τα παίγνια αυτών.
  3. Ου λήψει το όνομα του Μποτ επί ματαίω, ει μη μόνον υμνήσαι και ευλογήσαι αυτόν, τον συγγράψαντα τας ερωτήσεις, ότι ουκ έσονται ερωτήσεις σοφώτεραι και χρησιμότεραι ουδαμού.
  4. Μνήσθητι την ημέραν του Σαββάτου, αγιάζειν αυτήν. Eξ ημέρας εργά και ποιήσεις πάντα τα έργα σου (συγκεντρώνων πόντους) και την εβδόμην, ημέραν Σάββατον, ού ποιήσεις εν αυτή παν έργον, ει μη μόνον της συγγραφής νέων ερωτήσεων, προς τιμήν Κυρίου, του Μποτ σου.
  5. Τίμα τους ιδρυτές και τους οπερέιτορς, ίνα ευ σοι γένηνται σφυράκια και ίνα μακροχρονιος γένη επί του δώματος του αγαθού, ου Κύριος, το Μποτ σου δίδωσι σοι.
  6. Ου μοιχεύσεις ερχόμενος εις κυβερνοσυνουσίαν μετά των κυβερνοσυζύγων των συμπαικτών σου όσο οι σύζυγοι παρευρίσκονται επί του δώματος.
  7. Ου κλέψεις τον συμπαίκτην σου, υφαρπάσας αυτώ απαντήσεις.
  8. Ου φονεύσεις έργοις (kick, ban, ignore) τους συμπαίκτας σου, ουδέ κηδεύσεις αυτούς λόγοις.
  9. Ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του αντιπάλου σου, μαρτυρίαν ψευδή, ει μη μόνον εάν ούτος έψεξε παντοίω τρόπω το δώμα, εις ο φιλοξενείται.
  10. Ουκ επιθυμήσεις συμπαίκτην αντιπάλου σου προσεταιριζόμενος αυτόν δολίως εις τα Νταμπλς.

EΠΙΣΤΡΟΦΗ