<treli>
Το εικονίδιο αυτό είναι προσωρινό, ώσπου η treli να στείλει δικό της.

Πώς γνώρισα το #Trivial: Hταν ένα παγωμένο, μοναχικό βράδυ του Φλεβάρη. Μέσα στη δίνη της εξεταστικής και ζαλισμένη απο τις σελίδες της δικονομίας, αποφάσισα να καταφύγω στο Internet για να κάνω ένα διάλειμμα. Επειδή όμως τα-θα-σας-μπιπήσουμε-τα-πρέκια-κωλόγαυροι-channels του irc καθώς και τα-τι-θες-να-σου-κανω-τωρα-μανα-μου-prive-messages που ελάμβανα δεν ενδείκνυντο ακριβώς για ένα ευχάριστο, χαλαρό διαλειμματάκι, μόλις το μάτι μου έπεσε στο #Trivial κατάλαβα πώς θα περνούσε η ώρα μου... Tην πρώτη μου σωστή απάντηση ακολούθησαν αλλαλαγμοί, βαρβαρικές κραυγές και πανηγυρισμοί. «Τι 'ν' τούτο;;;» σκέφτηκαν οι υπόλοιποι παίκτες... Σιγά σιγά το ανακάλυψαν καθ' ότι από τότε άρχισα να μπαίνω σε καθημερινή σχεδόν βάση στο #Trivial.

H σχέση μου με το #Trivial: Είναι μια ευχάριστη, χαλαρή και άνετη σχέση. Βλεπόμαστε όποτε το θελήσουμε χωρίς δεσμεύσεις και περνάμε καλά. Γουστάρουμε χωρίς να είμαστε ερωτευμένοι, αλλά ακόμα γνωριζόμαστε μόνο έναν μήνα, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Μου σπάει τα νεύρα όταν ρωτάει γεωγραφία, αθλητικά και unscramble (έλεος!), αλλά και αυτό με τιμωρεί χαρίζοντάς μου 0 πόντΟΙ. Αντιθέτως, με ικανοποιεί και με το παραπάνω όταν ρωτάει μουσική, σινεμά και λογοτεχνία, ακόμα κι αν δεν απαντώ. Δεν μου έχει γνωρίσει ακόμα τους γονείς του και ούτε το θέλω γιατί είναι ακόμα πολύ νωρίς.

Το profile μου: Mια πονεμένη ιστορία. Χρωστάει την ύπαρξή του σε έναν κύριο που σκάει μύτη τις μεταμεσονύκτιες ώρες, είναι ηγετικό στέλεχος του trivial.gr (Γιωτόπουλος), κρύβεται κάτω από πολλά ονόματα (σαν τους απατεώνες), ομιλεί την καθαρεύουσα, είναι ένθερμος οπαδός του θεσμού της βασιλείας, έχει (σχετικά) καλούς(;) τρόπους και μια απίστευτη ικανότητα να μου σπάει αυτά που δεν έχω, καθ' ότι κοριτσάκι, προκειμένου να στείλω profile. (Η ερώτησή μου «πόσα λεφτά θα πάρω αν στείλω;» παραμένει ακόμα αναπάντητη.) Για να γλιτώσω λοιπόν από την γκρίνια του, γράφω αυτές τις λαλακίες, εν είδει profile, με την απορία μου «ποιον και γιατί άραγε να ενδιαφέρει κάποιον το δικό μου το profile;;;» να παραμένει άλυτη...

Ποια είμαι εγώ: Είμαι η Τρελή και είμαι καλά. (Και-η-Τζίνα-είν'-εντάξει) Εντός τριμήνου γίνομαι 22, σπουδάζω νομική και μου αρέσει ο Τόλης Βοσκόπουλος. Κάνω πιάνο, bungee jumping και Marlboro lights, ενίοτε καπνό. Εργάζομαι part time σε δικηγορικό γραφείο και τα βράδια σε τσίρκο ως θηριοδαμάστρια και βοηθός μάγου, ενώ τις Κυριακές συμμετέχω στο μπαλέτο του Γιάννη Φλωρινιώτη. Ναι, είμαι εκείνη που σας σπάει τα νεύρα τραγουδώντας ό,τι τραγούδι της κατέβει στο κεφάλι ή ό,τι παίζει το στέρεο/ράδιο. Eκείνη που ενίοτε βρίζει σαν νταλικέρης και καμιά φορά βρίζει και τους παίκτες - πάντα όμως με καλή διάθεση και με τον κρυφό πόθο να τους εκνευρίσει. Δυστυχώς, οι περισσότεροι έχουν αρκετό χιούμορ, καλοσύνη και κατανόηση για την κατάστασή μου και έτσι δεν εκνευρίζονται.

Πού θα πάει, κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό!

Με τιμή,
(Κουφο)Τζίνα!

επιστροφή