<SToRM_FiGHTeR>
Μια ίωση με κράτησε μέρες στο σπίτι. Aρχισα να βαριέμαι. Ωσπου ανακάλυψα το #Τριβιαλ. Κάποια μέρα η helion μου ζήτησε να στείλω βιογραφικό μου. Τι να έκανα; Αποφάσισα να στείλω, αν και ποτέ δεν με βοήθησαν θετικά τέτοιου είδους βιογραφικά.
Λοιπόν.

Ο ρασοφόρος με βούτηξε τρεις φορές στην κολυμπήθρα -όχι της Πάρου- και με φώναξε Νίκο. Πάει αυτό.
Για να φθάσουμε όμως εδώ είχε προηγηθεί μια άλλη βουτιά που είχε ως αποτέλεσμα να δω το φως τον Μάρτιο του 1952 σε ένα μαιευτήριο του Πασαλιμανιού. Πάει και αυτό. Εφτιαξα και 'γώ με τη σειρά μου φαμίλια, ακολούθησαν και δύο απόγονοι και πάπαλα.
Η ανάγκη επικοινωνίας με τον γιο μου που σπουδάζει στην Κρήτη με ώθησε να αγοράσω PC και σύνδεση στο Internet. Σιγά σιγά μπήκα στα ρουμάκια του in.gr, όπου έκανα και τις πλακίτσες μου, αλλα τελικά τα βαρέθηκα όλα αυτά. Ωσπου κάποια μέρα για να ξεφύγω και 'γώ απο τα ψψψ και τις ψιλομαλακιούλες μπήκα στο #Τριβιαλ και άαααααρρραξααααα. Τέτοια άγκυρα άλλο πράμα. Τον τελευταίο καιρό βέβαια μπαίνει και ο γιος μαζί με τον μούχαρτ, αλλά εγω πλέον παίζω κόντρες στο ελληνικό με τον scorpy. Πολλές φορές σκέπτομαι τις πλάκες με το Dinaki, την Pyra, τη naomi και την black_tulip. Πολλά φιλάκια, κοριτσάρες. Χαιρετισμούς στο xamogelaki. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να ξεκολλήσω απο το #Τριβιαλ, αν και τον τελευταίο καιρό βαριέμαι να απαντάω στις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις. Κατά τα άλλα, κατάφερα και πήρα πτυχίο απο την Ανωτάτη Βιομηχανική του Πειραιά σε δύσκολα χρόνια, έκανα και κάτι αγγλικούρες στη Μασσαλίας και χτύπησα το Lower. Είμαι υψηλόβαθμος υπάλληλος του Δημοσίου και μέγας μπαλαδόρος της εποχής μου, με μικρή ποδοσφαιρική θητεία στους ερασιτέχνες του Θρύλου. Περιττό να πω ότι είμαι πολύ άρρωστος με τον Θρύλο. Ασθένεια που θα εκλείψει μόνο με το βιολογικό μου τέλος.
Λάτρης της ροκ -δεν άφησα συναυλία για συναυλία στα νιάτα μου. Ακόμη θυμάμαι τους Stones στη Λεωφόρο και τον μακαρίτη τον Rory στη Φιλαδέλφεια. Ρε, πώς περνάν' τα χρόνια. Τίποτε δεν είμαστε. Ωσπου να πεις «Α» έφτασες στο «Ω».

Αυτά τα ολίγα και αν σας κούρασα λυπάμαι. Μπορείτε όμως να ξεκουραστείτε απολαμβάνοντας ενα ούζο Τυρνάβου. Τα ταξίδια με ενθουσιάζουν και έχω γυρίσει σχεδόν όλη την Ελλάδα. Η ζωή συνεχίζεται.

Υστερόγραφα:

1. Αλλα νικ που χρησιμοποιώ είναι ΑuToKRaToRaS-EXTeRMiNaToR-PYRFOROS-FeRRyMaN.

2. Δεν έστειλα φωτογραφία γιατί τώρα πια είμαι σαν... και δεν θέλω να εκτεθώ τόσο (καθένας με τον πόνο του). Εχω και ένα -ούστη κομμωτή που κάθε φορά που με κουρεύει μου κάνει τη ζωή δύσκολη. Τριάντα χρόνια προσπαθεί να μου πουλήσει μια κωλοκρέμα για την τριχόπτωση, όλο σπάει τα μούτρα του όμως και εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά γμτ. Αυτά, παίδες Ελλήνων. Κλείνω με το ελληνικό «έρρωσθε και ευδαιμονείτε» - βάλτε ελληνικά νικ και να ενδιαφέρεστε για την αρχαία ελληνική παιδεία.

επιστροφή