<daffodile>

Προς τους υπεύθυνους του #Τρίβιαλ

Πήραμε το θάρρος να σας γράψουμε για να σας γνωστοποιήσουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε εδώ και μερικούς μήνες, για την οποία εν μέρει ευθύνεται και το κανάλι σας. Ας αρχίσουμε όμως με μια σύντομη αναφορά στην ετυμολογία της λέξης daffodil, παράγωγο της οποίας είναι το ουσιαστικό daffodile που όμως πλέον ουδεμία σχέση έχει με το συγκεκριμένο λουλούδι.

daffodil: ο ασφόδελος ή ασφοδίλι ή νάρκισσος ο ψευδονάρκισσος. Πολυετής πόα με χρυσοκίτρινα άνθη που ευδοκιμεί σε ημιορεινές και πεδινές περιοχές. Συμβολίζει την αγάπη, την γονιμότητα και την τύχη, ενώ οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν ότι στον κάτω κόσμο υπήρχε ολόκληρο λιβάδι με ασφοδέλους.

daffodile: Η προσθήκη της κατάληξης -e προσδίδει στο ουσιαστικό χαρακτηριστικά θηλυκού γένους. Απαντάται τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μόνο στον διαδικτυακό χώρο του in.gr, με τη μορφή nick που αντιστοιχεί σε γυναίκα, όπως ακριβώς ορίζει και η ετυμολογία της λέξεως. Όποια υπόνοια ότι το εν λόγω όνομα ανήκει σε άνδρα θεωρείται προϊόν συκοφαντίας και τιμωρείται από την ίδια δια ροπάλου.

Όσον αφορά αυτήν, μετά λύπης μας βεβαιωθήκαμε πως πρόκειται προφανώς για διαταραγμένη προσωπικότητα. Το εκνευριστικά παρατεταμένο χαχανητό της τα βράδια των τελευταίων μηνών, σε συνδυασμό με τις επίμονες ερωτήσεις της σχετικά με το στασιμοπληθωρισμό, τους αινού και το νικητή των 200 μ. αντρών στο Μεξικό το 68, (πράγματα που ουδέποτε στο παρελθόν την είχαν απασχολήσει), μας ανάγκασαν να την τρέξουμε στους γιατρούς. Μόλις πρόσφατα αποφάνθηκαν ότι πάσχει από ανίατη τριβιαλμάνια. Έκτοτε, έχουμε εναποθέσει όλες τις ελπίδες μας σε εσάς, τους operators του #Τρίβιαλ αφού μόνο με ένα μόνιμο ban θα συνέλθει.

Τον ελεύθερο χρόνο της (δηλ. όσες ώρες είναι στο room οι καλύτεροι και γρηγορότεροι παίκτες) λέει ότι σπουδάζει αγγλική φιλολογία στο Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης και ότι μαθαίνει ισπανικά. Φευ όμως! Όλη μέρα μελετά εγκυκλοπαίδειες και απομνημονεύει απαντήσεις μόνο και μόνο για να ανεβάσει το σκορ της! Αγαπούσε το θέατρο και τη λογοτεχνία, έκανε βόλτες στην παραλιακή, τη Ναβαρίνου και την 'Αθωνος... τώρα όμως είναι κολλημένη μπροστά σ' αυτό το καταραμένο το pc. Τα μόνα που κάπως θυμίζουν την daffodile του παρελθόντος είναι η αδυναμία της να αντισταθεί σε γλυκούς πειρασμούς όπως η κρέπα με σοκολάτα και μπισκότο και η εμμονή της να ακούει Ράδιο Έκφραση ή Μύθος, όση ώρα τριβιαλίζεται φυσικά. Επίσης, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, είναι ανεξήγητη η ενστικτώδης απάντηση της «πάαααλι αυτός;;» κάθε φορά που κάποιος αναφέρει το Τσιτσάνη ή το Χατζιδάκι, τους οποίους, κατά τα άλλα εκτιμούσε ιδιαίτερα. Επιπλέον, ανέκαθεν ταξιδιάρα ψυχή, έβαλε σκοπό ζωής να επισκεφτεί το Ακαπούλκο ντε Χουαρέζ, το Τρινιντάντ και το Παραμαρίμπο καθώς και να κολυμπήσει στη θάλασσα των Σαργασσών παρέα με τα χέλια, το οποίο μας ανησυχεί ιδιαίτερα.

Τέλος, πάντα γοητευόταν από ανθρώπους με ευφυές χιούμορ και διάθεση αυτοσαρκασμού, όπως δηλαδή οι περισσότεροι συμπαίκτες της, γεγονός που κάθε άλλο παρά διευκολύνει την θεραπεία της.

Είναι, λοιπόν, ζήτημα επιτακτικής ανάγκης η απεξάρτησή της από το τρίβιαλ. Ως εκ τούτου, παρακαλούνται οι κ.κ. operators να την αποβάλλουν δια παντός από το #Τρίβιαλ του in.gr καθώς και να επιμεληθούν της απαγόρευσης εισόδου της σε συγγενικά rooms σε άλλους servers. Ας βοηθήσουμε όλοι για να τη σώσουμε όσο είναι καιρός! Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Η οικογένειά της, οι φίλοι της, και όσοι άλλοι έχουν παντός είδους σχέση μαζί της.

επιστροφή